top of page

Resultaat!

OK. Ik ben nu een tijdje bezig als coach en op zich gaat het “best leuk”. Ik doe mijn werk goed en de klanten die ik heb zijn heel tevreden. Toch kom ik nog niet om in het werk, en dat terwijl het CPB becijferd heeft dat in 2020 zo’n slordige 40% van de beroepsbevolking zelfstandige zal zijn! Ik zou het nu dus hartstikke druk moeten hebben om dat percentage over acht jaar mede te faciliteren. De afgelopen dagen heb ik eens diep lopen nadenken hoe dit toch kan en; ik ben eruit! Geachte potentiële klanten: Sorry! Ik heb een foutje gemaakt in mijn communicatiestrategie! En dat is niet best voor iemand die vanuit een marketingachtergrond opereert…

Wat ik namelijk heb nagelaten te vermelden in mijn communicatie zijn de resultaten! Hoe dom het ook klinkt, resultaten is natuurlijk wel waar het allemaal om draait! Vanaf heden bied ik u dus ook geen coaching meer aan maar een zonnige toekomst in uw eigen bedrijf! Want dat zal het resultaat zijn! Ik bied vanaf vandaag ook geen persoonlijkheidstest meer aan. Het spijt me! U kunt wel bij me terecht voor een helder inzicht in wie u werkelijk bent en waar uw kracht zit! (en uw potentiële valkuilen)

Bedrijven bied ik vanaf vandaag een flink verhoogd personeelsrendement aan, waarbij de ROI, afgaande op eerdere ervaringen, hoog oploopt.

Gebakken lucht? Zeker niet! Bel of mail me voor het maken van een afspraak en ik kom het u graag persoonlijk uitleggen.

8 MAY2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page