top of page
LogoLegacyConsultancy_edited.png

Business Consultancy

Bedrijven bestaan uit mensen. De juiste persoon met de juiste aard, competenties en persoonlijkheid op de juiste plek krijgen en het optimaliseren van de aanwezige mix aan talenten en vaardigheden, ook als je mensen met autisme in je team hebt, daar gaat het om!

Legacy Consultancy hanteert een (letterlijk) "battle-tested" aanpak bij het zakendoen: Mission Command. Hierbij gaan we uit van de volgende principes:

  • Bouw samenhangende teams op basis van  wederzijds vertrouwen

  • Bevorder eigenaarschap

  • Creëer gedeeld begrip voor de taakstelling

  • Maak de beoogde doelen vanuit het management helder

  • Verleg de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de opdrachten naar het team, zij weten immers het best hoe de beoogde doelen het effectiefst behaald kunnen worden

  • Bevorder competenties en bekwaamheden

  • Accepteer risico's

 

Bedrijfsoptimalisatie is onze core business. Taylor Protocols, gecombineerd met Mission Command en eventueel autisme coaching, is een innovatieve aanpak in bedrijfsoptimalisatie. Deze combinatie is een onverslaanbaar concept gebleken waarbij je ook de mensen met autisme en hun eigen, unieke vaardigheden kunt behouden voor jouw organisatie en hen tot bloei ziet komen op een manier die je tot dan toe voor onmogelijk had gehouden.

Een echte win-win situatie dus!

Samenwerken

Teamoptimalisatie bij disfunctionaliteit team

De Taylor Protocols™ zijn ontworpen om de menselijke verhoudingen in organisaties te optimaliseren op manieren die voorheen nooit voor mogelijk werden gehouden. Meestal zijn het niet de vaardigheden, ervaring of houding van een persoon die hem of haar ervan weerhouden een topspeler te worden in een bepaalde functie. Het is hun aangeboren vermogen om bepaalde taken en functies uit te voeren op de manier die de functie vereist. Als de motiverende drijfveren en het gevoel van bijdrage van de medewerker niet aansluiten bij het werk dat van hen wordt gevraagd, dan zullen zij nooit de top bereiken en een team disfunctioneel maken.

Teamoptimalisatie wanneer er 1 of meer mensen met autisme in je team zitten
Dit laatste kan ook voorkomen wanneer een van de medewerkers (kenmerken van) autisme heeft. Het team heeft moeite deze medewerker te begrijpen terwijl hij of zij wel een absoluut cruciale rol kan vervullen in de missie van het team! De combinatie van de CVI, Mission Command en autisme coaching is dan een gouden greep! Binnen een paar sessies zijn de teamleden ook weer echt een team dat elkaar waardeert en respecteert en tot grote daden in staat is!

CVI

De CVI is een revolutionair, wetenschappelijk onderbouwd assessment dat je helpt inzicht te krijgen in jouw diepste beweegredenen. Samen met autismecoaching is dit een geweldige combinatie om op een snelle manier tot de kern én de oplossing te komen! Wanneer je dicht bij jezelf kunt blijven zal autismecoaching leiden tot duurzame resultaten!

bottom of page