top of page
LogoLegacyConsultancy_edited.png

Business Consultancy

Bedrijven bestaan uit mensen. De juiste persoon met de juiste aard, vaardigheden en persoonlijkheid op de juiste plek krijgen en het optimaliseren van de aanwezige mix aan talenten en vaardigheden, ook als je mensen met autisme in je team hebt, daar gaat het om!

Legacy Consultancy hanteert een (letterlijk) "battle-tested" aanpak bij het zakendoen: Mission Command. Bedrijfsoptimalisatie is onze core business. Taylor Protocols, gecombineerd met Mission Command en eventueel autisme coaching, is een innovatieve aanpak in bedrijfsoptimalisatie. Het is een onverslaanbaar concept gebleken!

Samenwerken

Teamoptimalisatie bij disfunctionaliteit team

De Taylor Protocols™ zijn ontworpen om de menselijke verhoudingen in organisaties te optimaliseren op manieren die voorheen nooit voor mogelijk werden gehouden. Meestal zijn het niet de vaardigheden, ervaring of houding van een persoon die hem of haar ervan weerhouden een topspeler te worden in een bepaalde functie. Het is hun aangeboren vermogen om bepaalde taken en functies uit te voeren op de manier die de functie vereist. Als de motiverende drijfveren en het gevoel van bijdrage van de medewerker niet aansluiten bij het werk dat van hen wordt gevraagd, dan zullen zij nooit de top bereiken en een team disfunctioneel maken.

Teamoptimalisatie wanneer er 1 of meer mensen met autisme in je team zitten
Dit laatste kan ook voorkomen wanneer een van de medewerkers (kenmerken van) autisme heeft. Het team heeft moeite deze medewerker te begrijpen terwijl hij of zij wel een absoluut cruciale rol kan vervullen in de missie van het team! De combinatie van de CVI, Mission Command en autisme coaching is dan een gouden greep! Binnen een paar sessies zijn de teamleden ook weer echt een team dat elkaar waardeert en respecteert en tot grote daden in staat is!

CVI

De CVI is een revolutionair, wetenschappelijk onderbouwd assessment dat je helpt inzicht te krijgen in jouw diepste beweegredenen. Samen met autismecoaching is dit een geweldige combinatie om op een snelle manier tot de kern én de oplossing te komen! Wanneer je dicht bij jezelf kunt blijven zal autismecoaching leiden tot duurzame resultaten!

bottom of page