top of page

Be prepared!

Het CBS heeft eind juni nieuwe cijfers bekendgemaakt over het aantal ZZP-ers in Nederland: 772 duizend ondernemers en een stijging van bijna 30.000 ten opzichte van 2010. Wat valt op?


Bijna 1 op de 10 deelnemers op de Nederlandse Arbeidsmarkt is ZZP-er. En het aantal ZZP-ers groeit nog steeds fors, ongeveer 3% per kwartaal. Vorig jaar kwamen er bijna 30.000 nieuwe ZZP-ers bij. De groei van het aandeel ZZP’ers kan volgens de de SER (2010) worden geplaatst tegen de achtergrond van maatschappelijke en economische trends als individualisering en flexibilisering van arbeid en van productieprocessen. Het is voor ondernemers belangrijk om snel op veranderingen in de vraag te kunnen inspelen.

Zelfstandigen bieden werkgevers die flexibiliteit. Aan de andere kant kan het ZZP-schap ook veel voordelen bieden aan de werknemer. Het biedt veel vrijheid en flexibiliteit.Maar dan moet de ZZP’er dit wel goed aanpakken. Het zelf starten van een bedrijf is geen sinecure. Kijk daarom eens serieus naar het coachingsaanbod van Business Challengers. Kom goed beslagen ten ijs! Je kunt het je tegenwoordig niet meer veroorloven om maar gewoon te beginnen en te zien wat er van komt! Lees ook meer op www.business-challengers.nl


You must be logged in to post a comment.

Interessante links

Samenwerking

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page