Legacy blog

Bent u een kameleon?

Posted by:

Bent u een kameleon?

Het onderstaande artikel stond in het AD van 15 oktober j.l. Daarin stelt de schrijfster dat de werknemer anno 2014 een Kameleon moet zijn. Iemand die zich altijd weet aan te passen aan de omgeving en daarmee niet teveel opvalt. Maar u bent geen kameleon, maar een uniek en waardevol mens met een op uw persoon toegesneden set kernwaarden, sterktes maar ook zwaktes. Veel mensen worstelen tegenwoordig met het gevoel dat ze niet precies (meer) weten wie ze zijn en waar ze goed in zijn, juist omdat in iedere situatie weer iets anders van ons verwacht wordt. Geldt dit ook voor u? Weet u nog wat uw sterke en zwakke kanten zijn, en zoekt u richting in uw leven en carrière? Bent u, zoals zovelen, op zoek naar uw werkelijke bestemming? Ofwel:

BENT U OP ZOEK NAAR EEN SNELLE EN GOEDKOPE MANIER OM UW UNIEKE UNIQUE SELLING POINTS (USP’s) TE VINDEN?

Denk dan eens serieus over de CVI™, het assessment dat helderheid en richting geeft aan uw toekomst door u een scherp beeld te geven van wie u ten diepste bent en waar uw kracht ligt. Wij coachen u graag naar uw unieke plek van ‘highest and best contribution’ de plek waar u volledig tot uw recht komt zonder uzelf geweld aan te doen door als een kameleon door het leven te moeten gaan. Wilt u weten hoe? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend advies. U kunt hiervoor gebruik maken van ons contactformulier of het contact tabje rechts onderaan deze pagina.

Artikel AD 15-10-2013kopie

  • PRIJZEN INDIVIDUELE COACHING ----> KLIK OP DEZE BALK OM DIT OVERZICHT TE OPENEN

    Een losse CVI™, met uitgebreide uitleg (1,5 uur) kost € 175,-.

    Individuele coaching kost € 595,- per maand, met een minimum duur van twee maanden (=4 tweewekelijkse coachingssessies van 1 uur inclusief CVI™). Deze minimum duur is niet alleen om verwachtingen en het gestelde doel scherp te krijgen en coaching te ontvangen, maar ook om te leren het proces te implementeren en daadwerkelijk door te voeren.

    Al onze prijzen zijn exclusief 21% BTW

0

You must be logged in to post a comment.

google-site-verification: google84b09d0c81c669ef.html