Uniek en waardevol

Kameleon

Bent u een kameleon of bent u een volkomen uniek en waardevol mens?


Weet u ook niet (meer) wat u wilt, of waar u eigenlijk echt goed in bent? Aan alle kanten wordt er aan ons getrokken, men zegt ons dat we als een kameleon door het leven moeten gaan, maar is dat ook echt zo? Weet u wat uw sterke en zwakke kanten zijn, zoekt u richting in uw leven en carrière? Bent u, zoals zovelen, op zoek naar uw werkelijke bestemming?

Doe dan de CVI™, het assessment dat helderheid en richting geeft aan uw toekomst door u een scherp beeld te geven van wie u ten diepste bent en waar uw kracht ligt. Wij coachen u graag naar uw unieke plek van ‘highest and best contribution’ de plek waar u volledig tot uw recht komt zonder uzelf geweld aan te doen door als een kameleon door het leven te moeten gaan. Wilt u weten hoe? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend advies. U kunt hiervoor gebruik maken van ons contactformulier of het contact tabje rechts onderaan deze pagina.

Artikel AD 15-10-2013kopie

  • PRIJZEN INDIVIDUELE COACHING ----> KLIK OP DEZE BALK OM DIT OVERZICHT TE OPENEN

    Een losse CVI™, met uitgebreide uitleg (1,5 uur) kost € 175,-.

    Individuele coaching kost € 595,- per maand, met een minimum duur van twee maanden (=4 tweewekelijkse coachingssessies van 1 uur inclusief CVI™). Deze minimum duur is niet alleen om verwachtingen en het gestelde doel scherp te krijgen en coaching te ontvangen, maar ook om te leren het proces te implementeren en daadwerkelijk door te voeren.

    Al onze prijzen zijn exclusief 21% BTW

google-site-verification: google84b09d0c81c669ef.html