top of page

Personal Branding

Hoe verkoop ik mijzelf? Het geheim van een succesvolle carrière!

Persoonlijke Marketing & Sales is een vorm van coaching die u leert om u beter te onderscheiden in uw huidige baan of bij sollicitaties. Persoonlijke Marketing & Sales is dus géén sollicitatietraining maar helpt u wel uzelf goed in de markt te zetten. ‘Perceptie is alles’, wordt wel gezegd. Een bekende kreet, maar hoe werkt het? Succesvolle mensen zijn niet zozeer meer getalenteerd: ze gebruiken bewust of onbewust de principes uit onze ‘Persoonlijke Marketing & Sales’ aanpak. Kortom: Wat maakt mij uniek en hoe verkoop ik mezelf?Wat Legacy Consultancy aanbied:

1. Professionele executive coaching gecombineerd met hoogwaardige ‘personal branding’. Een unieke combinatie! 2. Persoonlijk maatwerk. Verdieping in uw unieke sterke punten en dit toepassen in uw carrièrestappen, hierbij gebruikmakend van de Taylor ProtocolsCore Values Index™ (CVI™) 3. Een gerichte aanpak om uzelf binnen uw werk, of op de arbeidsmarkt te ‘vermarkten’ en te ‘verkopen’.


Werken aan uw presentatie en positionering

Heeft u het idee dat uw talent niet gezien wordt? Ziet u dat anderen net altijd de baan krijgen die u ambieert? Dan is het tijd om wat extra stappen voor uzelf te zetten. Wij zorgen ervoor dat u wél in de spotlight staat, zonder uzelf geweld aan te doen. Uw natuurlijke manier van communiceren nemen we als uitgangspunt en de eerste belangrijke stap heeft u al gezet. Wanneer u zich bewust bent van uw sterke punten en hoe u deze goed over het voetlicht kunt brengen dan zal u dit in uw verdere carrière ongelooflijk veel verder helpen.

Legacy Consultancy’s Personal Branding is een maatwerk product, waarbij we uw ‘natuurlijke’ sterke punten die uit uw persoonlijke Core Values Index™ (CVI™) naar voren komen als uitgangspunt gebruiken, versterken en op natuurlijke wijze uitdragen. Uitgevoerd door Jelmer Dijkhuizen, gecertificeerd Taylor Protocols™ coach met een langjarige marketing en sales achtergrond. Dit product omvat gewoonlijk 4 tot 6 sessies, indien gewenst online (via Skype) of op locatie.


Professioneel maatwerk voor uw carrière

Legacy Consultancy combineert met Persoonlijke Marketing & Sales het goede van traditionele coaching met moderne inzichten en methoden uit marketing en sales. Wat merkt u daarvan?

1. Geen algemene coaching maar werken met moderne marketing en sales principes. 2. Geen “traditionele” coach, maar een ervaren en doelgerichte coach met de kennis en tools om het beste in uzelf naar boven te halen. 3. Geen standaard aanpak, maar 100% maatwerk. Samen met uw coach stelt u uw eigen persoonlijke marketingplan op dat helemaal bij u past.


Hoe werkt Persoonlijke Marketing & Sales?

Het Persoonlijke Marketing & Sales (PM&S) traject is 100% maatwerk. Uw vragen en uw loopbaan staan immers centraal! Tal van zaken komen aan bod: uw positionering, de 4 marketing C’s (vroeger ook wel bekend als de 5 marketing P’s), uw persoonlijke ‘elevator pitch’, keuzes in communicatievormen. En natuurlijk gesprekstechnieken. Steeds aangepast aan uw situatie en naar aanleiding van dagelijkse situaties uit uw werkomgeving. U leert doelen formuleren en behalen op een ‘SMART’ manier. Ofwel Specifiek, Meetbaar, Ambitieus, Realistisch en Tijdgebonden.

Zo werkt u toe naar een uniek document: Uw Persoonlijke Marketing & Sales plan waar u vele jaren plezier van heeft. Een PM&S traject omvat normaal gesproken tussen de 4 en 6 sessies, en ongeveer 2 tot 3 maanden doorlooptijd. Idealiter starten en eindigen we met een 3-weg gesprek tussen u, uw leidinggevende en

de coach. Zo is de kans op een goed resultaat voor u en uw werkgever het grootst! Wilt u dit traject als onderdeel van de opzet van uw eigen bedrijf inkopen dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Dit product kan dan eventueel gecombineerd worden met het coachingstraject van Succesladder.nl (zie elders op deze website)


Kosten voor persoonlijke marketing & sales

Legacy Consultancy levert coaching op maat. De kosten hangen dus af van uw vraag en uw situatie. Gemiddeld liggen de kosten voor persoonlijke marketing & sales tussen de € 1200,- en € 1800,- . De prijs is afhankelijk van het aantal begeleidingsuren. Prijzen zijn altijd inclusief een Core Values Index™ assessment inclusief uitgebreide uitleg. Wil u een exacte prijsindicatie van uw situatie? Ga dan een vrijblijvend gesprek aan met mij. Ik kan een exacte prijsopgave voor u maken.

Wilt u meer weten? Vraag informatie aan via het contactformulier op deze website of klik hier!


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page