Groeien als bedrijf

CVI Blij“Giving you the tools to take your business and life to another level!”

Het beste uit uw personeel halen, zodat u met dezelfde hoeveelheid mensen meer werk kunt verzetten: het is de wens van veel managers. Taylor Protocols helpt u dit ideaal ook daadwerkelijk te bereiken. Door personeel het takenpakket te geven dat aansluit bij hun persoonlijkheid wordt er gemotiveerder gewerkt en effectiever omgegaan met verantwoordelijkheden. En dat ziet u terug in uw resultaten.

Haal meer uit uw bedrijf met dezelfde hoeveelheid medewerkers

Het is een gegeven dat 80% van het werk door slechts 20% van de mensen binnen een organisatie wordt verzet. In de afgelopen 20 jaar is de methode van Taylor Protocols fijngeslepen tot een zeer efficiënt hulpmiddel in business optimization. Het beste halen uit het menselijk kapitaal van uw organisatie, dat is onze inzet. In de praktijk blijkt dat niet de aangeleerde vaardigheden, zoals de opleiding en werkervaring van medewerkers bepalen of iemand goed functioneert, maar de kernwaarden van een persoon. Iemand die analytisch van aard is, kan bijvoorbeeld niet stelselmatig onder druk gezet worden om snelle beslissingen te nemen. En een cijfermatig aangelegde medewerker is vaak weer minder sterk in geven van presentaties voor groepen.

Het zijn vaak niet iemands vaardigheden, ervaring of houding die een persoon weerhouden een Top Performer te zijn in een bepaalde baan of functie. Het is hun aangeboren vermogen om bepaalde taken en functies die de positie vereist uit te voeren. Als de kernwaarden, de intrinsieke motivatie van een persoon en het gevoel een zinvolle bijdrage te kunnen leveren niet in overeenstemming is met het werk dat wordt gevraagd te doen, zullen ze nooit in staat zijn op hun top te presteren.

De kernwaarden worden bepaald door middel van het invullen van een Core Value Index (CVI). Test de gratis proefversie van de Taylor Protocols CVI hier

Dit assessment, dat slechts tien minuten kost, is gebaseerd op de uitgangspunten van Maslov en geeft een goed beeld van iemands onveranderlijke natuur. Door de sterke punten van alle medewerkers in kaart te brengen en in te zetten op de juiste plaats in het arbeidsproces, haalt uw bedrijf meer slagkracht uit dezelfde hoeveelheid personeel.

Wat is de ROI op het Human Capital binnen uw bedrijf?

In veel bedrijven liggen de kosten voor het personeel op meer dan 50% van de bruto-inkomsten. Het is vreemd om dan te concluderen dat de meeste managers geen idee hebben van het rendement van hun medewerkers. De Human Capital Audit Taylor Protocols helpt u bij het vinden van een antwoord op de vraag hoe u uw menselijk kapitaal optimaal kunt inzetten. Meer dan 700 bedrijven en instellingen, van klein tot groot, hebben met de Human Capital Audit ontdekt dat hun gemeten efficiency op 33% of nog lager lag. In alle gevallen is daarna de productiviteit en betrokkenheid van de medewerkers significant verbeterd. De methode van Taylor Protocols voorspelt de toekomstige performance. Het personeel wordt ingedeeld in vier classificaties, waarbij A en B staan voor juiste personen op de juiste plek. C en D zijn medewerkers die niet dát waarmaken waarvoor zij aangenomen zijn. Als u zich bedenkt dat binnen de meeste organisaties de overgrote meerderheid van het personeel een C- of D-performer is, dan weet u ook hoe belangrijk het is om het ROI op uw kapitaal te berekenen.

De waarde van Taylor Protocols

De methode van Taylor Protocols is meer dan alleen het inschalen van personen naar kernwaarden. 20 jaar ervaring leert dat veel organisaties in business optimization uitstekend in staat zijn om de basishouding van personeel in te schatten. Het probleem is echter dat bij de meeste andere methodes niet verder gegaan wordt dan deze eerste stap. Taylor Protocols biedt organisaties een totaalpakket waarbij zowel wordt gekeken naar de individuele medewerker of sollicitant (CVI), maar ook naar de performance op de werkvloer en de verhoudingen binnen het managementteam (Executive Team Profiles). Door een optimale inzet van het menselijk kapitaal binnen een onderneming kunnen tijd, frustraties en geld bespaard worden. Deze worden inzichtelijk gemaakt met een ROI-analyse en het meten van de vooraf samen met u bepaalde cruciale functies binnen het bedrijf. Bewezen toegevoegde waarde voor uw onderneming, dat is de waarde van Taylor Protocols!

OP DEZE PAGINA KUNT U NOG VEEL MEER LEZEN OVER DE TAYLOR PROTOCOLS METHODIEK EN HOE DEZE UW BEDRIJF KAN HELPEN GROEIEN!

google-site-verification: google84b09d0c81c669ef.html